שריטה בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/08/2014 | 13:24 | מאת: יוסי

שלום, ביום רביעי האחרון (13.8) קיבלתי מכה חזקה מענפים בזמן שעבדתי בגינה בעין ימין. מאז חדות הראייה ירדה, אני רואה מטושטש, האורות נראים מרוחים, אין פוקוס וחדות בקיצור. במיון אמרו שישנה שריטה קלה בקרנית, קיבלתי אנטיביוטיקה במשחה ואמרלו לי שתוך מס' ימים זה יעבור. אכן, הכאבים חלפו, הנפיחות ירדה, העין רגישה קצת פחות אך הראייה עדיין לא השתפרה. כשעליתי שוב למיון לאחר יומיים, הרופא אמר שהשריטה כבר ממש קטנה וקשה אפילו למדוד אותה. חלפו מאז המקרה 6 ימים, הראייה עדיין מטושטשת. נא דעתך והאם שריטה, קטנה ככל שתיהייה, יכולה להפריע משמעותית לראייה עד שתחלוף? תודה רבה, יוסי תודה רבה

קשה לי לענות לך מאחר וחשוב מיקום השריטה הקרנית. מתיאור החבלה אני מבין שהייתה פגיעה נרחבת ממספר ענפים . סביר להניח שיקח מספר שבועות עד להחלמה מושלמת ואז גם חדות הראיה תחזור למה שהייתה טרם הטראומה

מנהל פורום קרנית העין