השתלת קרנית בלייזר

דיון מתוך פורום  קרנית העין

01/08/2014 | 16:19 | מאת: יניב

מחלת קרטוקונוס, השתלת קרנית בלייזר יניב 31/07/14 | 01:07 שלום רב, אני בן 41 וסובל ממחלת קרטוקונוס בשתי העיניים כשבעין ימין עברתי השתלת קרנית ב 1998 בבית חולים בלינסון, למחרת הניתוח יצאו לי תפרים דבר שלא היה אמור לקרות והוכנסתי שוב לחדר הניתוח, מרגע השחרור מבית החולים ובמשך חודשים הראייה לא היתה טובה, לא השתפרה בכלל ויצאו לי המון תפרים, כיום אני לא רואה בעין שהושתלה הקרנית, ישנה עכירות ובצקת בקרנית, שאלתי היא האם יש פיתרון (ניתוח חדשני) לגבי השתלת קרנית, קראתי כתבה באחד האתרים שמשנת 2006 ישנו ניתוח חדשני בנושא השתלות קרנית עם לייזר, שיש בו סיכויי הצלחה טובים מאשר בניתוח הישן של השתלת קרנית, האם ניתוח חדשני זה יתאים לי? בתודה מראש

סביר להניח שאתה זקוק להשתלת קרנית חוזרת . אין שום יתרון בחיתוך שתל בלייזר על פני חיתוך עם תבנית חיתוך

מנהל פורום קרנית העין