pvd

דיון מתוך פורום  קרנית העין

27/07/2014 | 22:09 | מאת: קרן

שלום פר.צדוק דוד סובלת מP.V.D מספר חודשים.לפעמים זה מתגבר, ונחלש אחר כך. אבל לא נעלם לגמרי. מה לעשות או ממה להמנע כדי שהבעיה שלי לא תתגבר ואולי מתי שהוא תעלם. תודה על תשובתך קרן.

PVD זו התנתקות הג'ל שממלא את חלל העין מאחיזתו ברשתית . אין לך מה לעשות עם זה. המוח יתרגל לנקודות והשערות השטות . את תראי את זה על נייר לבן או על קיר לבן. היה עליך לעשות בדיקת עיניים כולל הרחבת אישונים לברר שהרשתית ללא פגע, אחרת רק מעקב

מנהל פורום קרנית העין