בדיקות עיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/04/2014 | 19:43 | מאת: זאב

שלום, 2 שאלות : 1. האם ניתן לבצע אצל כל רופא - עיניים בקופת - חולים גוניוסקופיה ? האם לכל אחד/ת אמורה להיות עדשת גוניו כחלק ממערך הציוד שברשותו/ה ? 2. מה הנוהל לקביעת מיפוי קרנית ? האם רופא העיניים נותן את ההפנייה או שניתן להזמין אותה ישירות ממזכירות הקופת - חולים ? תודה.

לא כל רופא עיניים מחזיק עדשה לבדיקת הזווית - גוניוסקופיה בקשה למיפוי עוברת דרך רופא העיניים שלך שיפנה אותך בהתאם לצורך

24/04/2014 | 09:42 | מאת: זאב

שלום פרופ' צדוק, איזה רופא עיניים אמור להחזיק עדשת גוניו בקופת חולים בה עובד ? מומחה מקטע קדמי,אחורי או רשתית ? עד כמה שידוע לי כל רופא עיניים לומד לבצע גוניסקופיה בדיוק כמו גולדמן טונומטריה. תודה על תגובתך, זאב

מנהל פורום קרנית העין