יובש בלילה עקב בלפריטיס וטיפות שמספיקות לזמן מוגבל

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/02/2014 | 15:26 | מאת: רותם

לכבוד פרופסור צדוק דוד שלום רב אובחנתי עם בלפריטיס קדמי ואחורי ולמה הכוונה? ביום יום אני משתמש במשקפי חימום שמקלות על היובש והגירוי אבל בלילה אני משתמש בטיפות הילו ג'ל לפני השינה והם משפיעות לזמן מאד קצר קיבלתי המלצה על טיפות הילו פארין וגל מסוג טיירס ג'ל מסדרת הילו קומוד איזה משני המוצרים אפקטיבי יותר ליובש בינוני עקב בלפריטיס והאם הם מיועדים ליובש עקב בלפריטיס? גם קראתי איזה מאמר שלך על בלפריטיס על טיפול בבלפריטיס ואשמח לדעת מה הטיפול??

בלפריטיס קידמית קשורה לדלקת של הריסים (חיידקית או כנימות דמודקס) בלפריטיס אחורית - קשורה להפרעה בבלוטות החלב הנמצאות קרוב יותר לשולי העפעף הטיפול בבלפריטיס מפורט באתר שלי : davidzadok.co.il

מנהל פורום קרנית העין