טיפות לאלרגיה.

דיון מתוך פורום  קרנית העין

10/10/2013 | 09:06 | מאת: ל

שלום, הלכתי לרופא בעקבות תחושת גירוד בעיניים, הוא אמר שיש לי פריחה בעפעפיים ונתן לי 2 סוגי טיפות - FML ורלסטט. בעלון של FML כתוב לא לקחת יותר משבוע והרופא אמר לי לקחת שלושה שבועות. האם הדבר הגיוני? בנוסף אני מרגיש טעם מר בפה לאחר טפטוף הטיפות. אפשר להפסיק את הטיפול לאחר שבוע בלבד?

FML ניתן לקחת גם ל 3 שבועות ללא בעיה . העיניין הוא בכך שאחוז קטן מהאוכלוסיה מפתח עליית לחץ בעין משימוש ממושך בסטרואידים. ל FML נטיה פחותה לגרום לעליית לחץ בעין בהשוואה לסטרואידים אחרים

מנהל פורום קרנית העין