אי נוחות הרגשה מציקה בעין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

15/09/2013 | 11:48 | מאת: דניאל קפש

שלום ד''ר אני חייל ג'ובניק בצבא לפני כ-5 חודשים הייתי באמצע עבודה עם מכסחת דשא עפו לי כמה חלקי דשא גוף זר לעין ימין לקחו אותי ישר למיון הוציאו את זה ומאז הכל היה בסדר לפני 3 ימים איך שקמתי בבוקר ופתחתי עיניים אני מרגיש גוף זר משהו מציק בעין ימין הלכתי למיון רופא בדק אותי ואמר אין כלום נתן לי טיפות ג'נטיל ופוסיתלמיק אני עדיין מרגיש משהו מציק שאני סוגר את העין או ממצמץ מה תגובתך תודה ושנה טובה

יתכן והמדובר בשריטה חוזרת . כדאי לישון מידיי ערב עם משחה בעין (פוסיטלמיק זה ג'ל ולא מספיק צמיג). ניתן לקרוא על התופעה ב: davidzadok.co.il בנושא שריטה בקרנית

מנהל פורום קרנית העין