קרטוקונוס וקרוס לינקינג

דיון מתוך פורום  קרנית העין

23/05/2013 | 15:05 | מאת: דנה

שלום רב, אובחנתי לפני כ3 שנים עם קרטוקונוס (בת 28) ומידי שנה יש החמרה במצב הראייה ובאסטיגמציה. הומלץ לי לעבור ניתוח קרוס לינקינג. היות והניתוח אינו מסובסד ע"י קופ"ח האם אתה יכול לומר מנסיונך אילו מרכזים רפואיים/מרפאות עוסקות בניתוח?(הנני מהצפון)והאם יש הבדלי מחירים משמעותיים בין המרפאות השונות (ללא קשר לביטוח פרטי או מושלם)? שכן כל ניתוח כזה הוא הלוואה.. תודה רבה מראש!

כמעט כל בתי החולים וכן מכוני לייזר להסרת משקפיים . הכי זול בבתי החולים . בבית חולים קפלן בחינם

מנהל פורום קרנית העין