לחיצות באזור העיניים, מה מטרת הבדיקה?

דיון מתוך פורום  קרנית העין

08/12/2020 | 20:58 | מאת: טל

שלום, ביומיים האחרונים התחילה לי דלקת בלחמית, לרופא הקבוע שלי (לעיתים יש לי שעורה כלואה) לא היו תורים ולכן קבעתי לרופא שהיה פנוי, הרופא בדק את הראיה, הביט לעיניים עם המנורה, אמר לי להסתכל מטה ואז מישש/לחץ עם האצבעות בשקע שבין העפעף העליון לגבה, האמת שקצת נרתעתי לאחור כי הלחיצות לא היו "עדינות", הוא לחץ, מה הוא ניסה לבדוק? מעולם רופא עיניים שבדק אותי לא לחץ שם ולכן לא ברור לי מה הייתה המטרה, אין סיכון בלחיצות כאלה על העיניים? תודה רבה

אין סכנה בבדיקה זו רק שלא ברןור מדוע לא בדקו לחץ בדרך ברגילה

מנהל פורום קרנית העין