תוצאות מיפוי קרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/10/2020 | 00:43 | מאת: עמיר

עברתי מיפוי קרנית ורציתי לשאול משהו לגבי תוצאות - קטגוריה shape indices מחולקת לארבעה תתי חלקים (anterior, posterior, anterior , posterior) תחת כל אחד מהם כתובים ערכים ל rf,rs,p ו rms/a. רציתי לשאול האם החלק הזה זה החלק שמודד הפרעות ראייה מסוג גבוהה ? הערכים תחת rms/a כתובים 0.03μm האם זה מה שנקרא rmsh ? כמו כן הייתי וצה לדעת מה זה ה p ?

באיזה מכשיר נבדקת? להערכתי האותיות A P הן עבור קידמי ואחורי. על מנת לענות צריך לדעת איזו חברה המכשיר בכל מקרה האברציות מסדר גבוה יופיעו כ HOA . יכול להיות TOTAL או חלוקה לפי סוגי האברציות

מנהל פורום קרנית העין