אודם,שעורות,ועוד בילד בן 14

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/10/2020 | 14:33 | מאת: ט

שלום רב,בני עוד מעט בן 14 עם אדום בלבן של העין שנים ,בהתחלה רופאת המשפ אמרה כי זה אלרגיה,הוא עם אסטמה ויש אלרגיות בדם,לא יודעים למה,נעשו תבחינים בדם ובעור אבל יש אלרגיה בדם.לפני חודש ומאד מודאגת אחרי שתמיד היינו אצל רופאי עיניים בקהילה שהם של מבוגרים כי בביח לא רצו לעקוב למרות שנלחמתי,הגענו לרופאת ילדים עיניים עם סיפור האדום ושעורות שיוצאות כל כמה חודשים במשך השנים,הטיפות להרחבה ששמו לו גרמו לטשטוש עד הערב הגענו למיון בהמלצת מוקד והוא לא עבר את בדיקות הראייה של המספרים ,היו לו אישונים מורחבים 4 ימיםהרגשתי שלא נתנו לי מידע האם בגלל שהמשקפיים עלה המס או בכלל פגיעה מטיפות,3 ימים חזרנו למיון בסוף במרפ אמרו שבסדר ומגיב לאור,הרגשתי שזה לא הכל,ואולי האישונים לא חזרו למצבם הרגילרופאה שם אחכ אבחנה את האדום והשעורות שזה בלפריטיס.מה עלי לעשות כדי לאבחן את האדום את השעורות והאם לא נפגעה ראייתו או קרנית או כל דבר אחר מהטיפות או מהדלקות?אין הפרשות ומעט שפשוף לא רציני במשך השנים.עשינו לו משקפיים חדשים המס עלה ל 5.5 מארבע ורבע,מה עלי לעשות כדי לדעת שהכל בסדר בתוך כל המבוךהזה?שואלתכי כל רופא מתמחה במשהו אחר וזה כמה דברים האם באמת בלפריטיס האן אלרגיה למה חא עבר בדיקות ראייה שהיה מורחב. תודה

כדאי להיבדק עי רופא עיניים מומחה קרנית אשמח לשרת את הילד בבית חולים שערי צדק מרפאת קרנית

מנהל פורום קרנית העין