תרופה המיועדת לעידוד ייצור תאי האנדותל שבקרניות העיניים.

דיון מתוך פורום  קרנית העין

01/09/2019 | 06:55 | מאת: סופר יצחק.

שבוע טוב ומבורך. קיימת בחו״ל תרופה המיועדת לעידוד ייצור תאי האנדותל שבקרניות העיניים,התרופה עדיין לא נמצאת בארץ ועדיין לא בסל התרופות. מה שם התרופה הנ״ל ואיך אוכל להשיג את התרופה הנ״ל כדי לנסות ולמצות את אפשרויות הטיפול התרופתיות לפני שניגשים לפתרונות פולשניים או ניתוחיים. אני סובל מספירה נמוכה של תאי אנדותל בקרניות העיניים(644 בעין הימנית ו-2041 בעין השמאלית),הראייה בשתי העיניים עדיין 6/6 ועדיין אין בצקת בקרניות העיניים . אני זקוק לתרופה זו בדחיפות לפני שאזדקק לפתרונות פולשניים וניתוחיים. אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי להתחיל בקבלת טיפול בתרופה הנ״ל כדי למצות את אפשרויות הטיפול התרופתיות לפני שניגשים לפתרונות פולשניים וניתוחיים. בכבוד רב סופר יצחק. נייד: 052-2654271

הטיפות הנ״ל לא עוזרות אלא אם נכנסים לעין ומקלפים חלק מהשכבה הפנימית של בקרנית. פעולה ניתוחית זו עושים רק אם יש בצקת בקרנית

מנהל פורום קרנית העין