ניתוח להשתלת קרנית ועין עצלה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

05/08/2019 | 16:14 | מאת: אביבה

שלום רב אני סובלת מקורטוקונוס בשתי העיניים כאשר עין שמאל הראות בה אפסית כמו עיוורון נראה לי שהיא עין עצלה עברתי בה ניתוח להשתלת קרנית לפני שנה ולפני שלושה שבועות הוסרו לי 3תפרים. לפני ביצוע הניתוח הרופאים הבטיחו לי כי יהיה שיפור בראיה והראיה תחזור אך עדיין אין שום שיפור ואני לא רואה בה. מתי אראה שיפור והחזרת הראייה ? האם ניתוח להשתלת קרנית מחזיר את הראיה בעין עם קורטוקונוס ועין עצלה?

מריך לבדוק חדות הראיה עם עדשת מגע. השתלת קרנית נועדה לאפשר שיפור בראיה עם עדשת מגע. כל אפשרות אחרת היא מקרית בהחלט

מנהל פורום קרנית העין