בעיית יובש חמורה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

18/09/2007 | 12:38 | מאת: חן

בעלי סובל מבעיית יובש חמורה כבר הרבה זמן היה אצל מס' רופאים ומס' טיפולים בטיפות כמו : 'כרומופיל' ודומיהם. כל אחד אמר אולי אלרגיה , אבל דבר אחד ברור שאי אפשר להמשיך כך ואנו על סף יאוש נשמח לעצה והפנייה לרופא המתאים

ראשית יש לנסות לברר האם התסמינים הם של יובש או אלרגיה . לא קל להבדיל בין השניים מאחר ויש חפיפה דיי גדולה בסימנים ובתסמינים. כדאי להיוועץ במומחה קרנית העוסק יותר בתחומים הנ"ל . בכל בית חולים יש רופא עיניים מומחה לקרנית שיוכל לעזור לאבחנה אם לא תמצאי כזה אנה הודיעיני היכן את מתגוררת על מנת לסייע לאתר מומחה כזה

מנהל פורום קרנית העין