קרטוקונוס ועין יבשה מאוד

דיון מתוך פורום  קרנית העין

25/03/2019 | 20:57 | מאת: אביטל

שלום. אני סןבלת מקרטוקונוס. נבדקתי על ידך ונאמר שיש לי צלקות בקרנית עין שמאל. האם זה רק צלקות או יכול להיות משו חמור אחר? (אם היה משו חמור היו רואים במיפויי או במכשרים שלך)? בנוסף אני סובלת מיובש בעיניים והמלצת על עדשות סקלריות. רצית להמליץ גם על משחה לעיניים אך לא אמרת איזה. אשמח לדעת על מה מדובר. תודה!

זו לא צלקת אלא עיוות של הקרנית בשלב מתקדם . אפשר לשים משחה דורהטירס duratears

25/03/2019 | 22:52 | מאת: אביטל

האם העיוות הזה יכול להביא לידי השתלת קרנית בעתיד? אם הייתי נזכרת בשלב מוקדם יותר אז אולי הייתי יכולה לעשות את הקרוסלניקינג? והמשחה הזאת האם צריך מרשם רופא או שניתן לקנות ללא מרשם?

מנהל פורום קרנית העין