יובש בעיניים וכאב מעל העין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

03/03/2019 | 16:54 | מאת: ל.א

שלום, כבר תקופה ארוכה שאני סובלת מכאבי עיניים ותחושת צריבה. הכאב מתרחש בעיקר מעל העיניים באיזור הגבות והמצח, או בצידי העיניים. תחושת הצריבה מלווה גם בדמעות לפעמים. לפעמים גם תחושת דקירות מאחורי העין ובארובת העין (אך לעיתים רחוקות) . לרוב אני גם מרגישה טשטוש קל בראייה. האם אלה תסמינים של יובש בעיניים? האם יכול להיות קשר בין גלולות הריון לתסמינים אלו? התחלתי לנטול גלולות לפני כחצי שנה ואני חושבת שאולי זו הסיבה

ליובש בעיניים יש הרבה מאוד תסמינים השונים בין מטופלים שונים. כדאי לגשת לבדיקת עיניים. גלולות עלולות לגרום ליובש בעיניים עקב השינוי ההורמונלי שהן משרות

מנהל פורום קרנית העין