יובש קשה בעיניים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  קרנית העין

24/12/2018 | 22:14 | מאת: ריטה

עברתי לפני חודש אינטרלאסיק ומאז יש לי כאבי תופת בעין מהיובש הטיפות הצמיגות עם החומצה ההאלרונית כואבות ומנפחות לי את העפעפיים. האם יש קשר בין היובש לבין הראייה המטושטשת? מדוע יש יובש קשה בעיניים לאחר אינטרלאסיק? מה הסיבה לכך? האם זה לצמיתות לכל החיים היובש לאחר אינטרלאסיק? ומדוע הטיפות הצמיגיות עם החומצה היאלרונית מנפחות לי את העפעפעיים העליונות???

יובש לאחר ניתוחי לייזר להסרת משקפיים זה דבר ידוע. אם סוג מסויים של תחליפי דמעות אינו נוח לך אז כדאי לעבור לסוג אחר העיקר שיהיה ללא חומר משמר. אפשר לנסות טיפות סטרואידים לזמן קצר.

מנהל פורום קרנית העין