טיפות עיניים ליובש בקרנית - מה ההבדל ביניהם?

דיון מתוך פורום  קרנית העין

19/12/2018 | 07:56 | מאת: דקלה

אילו טיפות עיניים הכי מומלצות ליובש קשה בעיניים? מבין הסוגים הללו: 1. סיסטיין UD בקבוקונים - האם זה מספר 1 בעולם ליובש? 2. איירוניק בבקבוקונים - שמכילים קמומיל ודרדר כחול- האם קמומיל ודרדר כחול יכולים לשקם את העין? האם יכול להיות תופעות לוואי לקמומיל ולדרדר כחול? האם יש תועלת להשים בעיניים קמומיל ודרדר כחול שיש באיירוניק? 3. בפנטן בבקבוקונים- שמכילים ויטמין B6 - האם ויטמין B6 בטיפות עיניים באמת משקם את משטח העין ואת הקרנית? 4. סיסטיין באלאנס בבקבוק - האם זה מכיל חומר משמר? 5. קומפורט שיילד COMFORT SHEILD בבקבוק - האם זה טיפות עיניים היחידות בעולם שהכי קרובות לדמעות האמיתיות? 6. טירס נטורל - כתוב בעלון שיש הכי הרבה תופעות לוואי - מדוע?

כל טיפות העיניים שציינת הן טובות. לכל אחד נוח סוג אחר על העין. כל הסופרלטיבים שהחברות מצמידות לפירסום הן חסרות הוכחה מדעית מוצקה ליעילותן או לנחיצותן

מנהל פורום קרנית העין