עץ התה וטפיל הdemodex

דיון מתוך פורום  קרנית העין

10/10/2018 | 19:07 | מאת: עידן

אני סובל כרוני כשנתיים משעורות כלואות עברתי 3 ניתוחים וזה עדיין חוזר בביקורי האחרון, נלקחו לי 3 ריסים לבדוק אם אני סובל מטפיל בשם demodex, הבדיקה לא נתנה חד משמעית אך יש חשד שכן. הטיפול שנאמר לי זה למרוחשמן עץ התה על איזור הריסים ומשחה אנטיביוטית בלילה דיללתי את שמן עץ התה האוסטרלי 50% מים. שאלתי היא.. בעת המריחה על קו הריסים כמה שאני לא מנסה שיחדור לעין, שמן עץ התה איכשהו תמיד במריחה נכנס לי לעין ושורף לי ברמות מטורפות האם יכול להיות לי נזק בלתי הפיך מחדירה של שמן עץ התה לעין? תודה מראש

שמן עץ התה לניקוי ריסים באופן עצמאי זה 12%. לניקוי עי רופא 20%

29/07/2019 | 18:36 | מאת: עידה

אשמח לדעת אם הטיפול בשמן עץ התה עזר לך ? או מה כן עזר לך. אני סובלת מאותה בעיה

07/07/2023 | 14:23 | מאת: מיטל

היי עידן, שמי מיטל ואני סובלת משעורות ודלקת עפעפיים כבר שלוש שנים וחצי. אשמח לשמוע אם הצלחת לטפל בדלקות שלך ולשמוע מה עזר. בנוסף, האם השתמשת בשמן עץ התה? לא הבנתי מה כדאי לקנות וכיצד משתמשים בו בעיניים. תודה

מיטל, אשמח לבדוק ולהציע לך טיפול במרפאת הקרנית בבי״ח שערי צדק. יש מגוון טיפולים שניתן להציע

מנהל פורום קרנית העין