סינוור בעין הימנית אחרי פגיעה בלייזר ירוק

דיון מתוך פורום  קרנית העין

06/10/2018 | 21:04 | מאת: מיכאל

לפני שבוע וחצי מישהו כיוון אליי בלייזר וסיוונרתי בעין הימנית לכמה שניות בלייזר ירוק אחרי יממה הופנתי למיון לבדיקת עיניים ונבדקתי ואין נזק בעין כולל בדיקת הרחבת אישונים כדי לשלול אין חשד נזק ברשתית הכל תקינה, וזה לא הספיק לי אז הלכתי לרופא עיניים אחר בכיר נבדקתי והכל תקין כולל רשתית, ממה זה יכול להיות בגלל לחץ עיניים האם יכול להיות שיש כוויה צלקת בקרנית עקב סינוור חזק בלייזר ירוק? אני מרגיש שיש לי מעט סינוור בעיקר בראיית לילה רואים הילות של מנורות לא משהו רציני אבל עדיין מורגש בין הבדלים בעין שמאלית לעין ימנית מסנוורת? מה ניתן לטפל?

על מנת שתחוש בסינוור אמורה להיות פגיעה בקרנית או עדשה. אך אני מבין שלא נצפתה פגיעה כזו.

מנהל פורום קרנית העין