טיפות סטרואידים ותגובת העין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

07/09/2018 | 06:06 | מאת: צאלה

בשל דלקת ועיניים אדומות טופלתי בסטרואידים.לוטמאקס. במשך 4 שבועות לא היתה הטבה והעיניים מאוד אדומות. הרופא מקופח אמר שייתכן ויש לי רגישות לטיפות. הוחלף לזיילוט וגם גרם לעיניים אדומות. 3 טיפות ביום ואחרי שבוע 2 טיפות. והרופא אמר שיש לי רגישות לטיפות שגורמות לעיניים צורבות. לא היה לו פיתרון. ואמר להפסיק כל הטיפול לשבוע. איך אני אסתדר עם הטיפות עושות לי עיניים אדומות ככה? איזה טיפות צריכה לשים? אני סטודנטית ולא רואה עצמי מגיעה ללימודים עם עיניים כאלו. ממש מיואשת.

קשה לי לענות ללא בדיקה. לא באורה הסיבה לא וגם בעיניים ולכן לא ניתן לקבוע כיצד לטפל.

מנהל פורום קרנית העין