שריטה בקרנית ללא כל סיבה וירידה באיכות הראייה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/08/2018 | 22:15 | מאת: אפרת

לפני כשבוע היה לי גירוי בעין גירדתי והיה אודם לאחר מכן האודם ירד והחלו כאבים וצריבות בעין כשהן נעלמו התחלתי לראות לא טוב יש לציין שאני מרכיבה משקפיים ולמרות זאת לא ראיתי טוב פניתי לרופא שאמר שיש שריטה לא ברור ממה לא קיבלתי שום מכה ועשה לי ניקוי של הקרנית עם חבישה לאחר מכן החלו לי כאבים עזים ושריפה בעין מלווה בדמעות האם עליי לפנות למיון שוב ?!

הכרב נובע מהפצע בקרנית זה חולף עם הטיפול. יש לשים לב האם יש לך הפרעה בקרנית החושפת אותך לשריטות/פצעים חוזרים ללא טראומה

מנהל פורום קרנית העין