דלקת עיניים חריפה בעיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

11/02/2018 | 16:11 | מאת: [email protected]

סובלת מספר ימים מדלקת חריפה. מטופלת בטיפות אנטיביוטיות דתאמיצין. הבעיה שטיפות לל.ת.ע. קסאלאטן גורמות לי לאודם וגירוי בעין. ניסיתי מספר טיפות ולצערי זו התגובה. אבל כבר הסתגלתי לאודם הזה. אני חוששת מנזק עתידי לקרנית בגלל העיניים אדומות בעקבות הטיפות קסאלאטן . שאלתי: אולי הדלקת נוצרה בגלל האודם הזה.? תודה לך. אני ממש בחרדה מנזק לקרנית.

אחת מתופעות הלוואי של קסלטן ומשחת הטיפות הזו היא אודם בעיניים ולמעשה דלקת בלחמית. ראשית כדאי להבדק עי מומחה גלאוקומה שיאשר שאת זקוקה לטיפול. אפשר לנסות טיפול בלייזר slt או תרופה ממשפחה אחרת.

מנהל פורום קרנית העין