יובש בעפעפיים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

07/03/2012 | 21:52 | מאת: יעל

שלום ד?ר צדוק, לפני שבוע שאלתי אם אוכל לקחת FML בהנקה ואח?כ כשנעליו הסימפטומים, שאלתי אם ניתן להפסיק הטיפול באמצע. יש לי כעת ממש יובש בעפעפיים והם מגרדות ל נורא. אני לא מוצאת תור לרופא עיניים, בשבוע הקרוב. מה אני יכולה לעשות בינתיים מלבד קומפרסים ומגבונים של eye care? האם ישמשחה להקלת היובש כי הקרם לחות לא עוזר.

יש לבדוק האם המדובר בדלקת אלרגית או סבוריאה בעור העפעפיים או האם יש דלקת בריסים. ניתן למרוח משחה עיניים המכילה סטרואידים על עור העפעפיים

14/03/2012 | 11:48 | מאת: רוני

ליעל שלום רב לפני שאת שמח משחות וסטרואידים יש לי עבורך מוצר מעולה להפחתת יובש וגרד בעינים שאגב מאושר על ידי רופאי עינים אשמח אם תחזרי אלי היום בטלפון 050-8654019 ואשמח לתת לך פרטים על המוצר רוני

מנהל פורום קרנית העין