דוקסילין שימוש ממושך

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/10/2017 | 11:18 | מאת: מרי

שלום פרופסור, יש לי בלפריטיס אחורית עם תסמינים קשים, הדבר היחיד שמקל עלי זה דוקסילין 100 מ"ג, כל ניסיון לרדת מהמינון נוחל כישלון וחזרה של התסמינים , לוקחת את המינון הזה כבר חצי שנה עם תופעות לוואי מינימליות, האם יש אפשרות להמשיך עם 100 מ"ג ללא הגבלה גם לתקופה של שנים? תודה רבה

ניתן להמשיך עם דוקסילין לאורך זמן אך יש לזכור שזה הורג את חיידקיי המעיים. ניתן לקחת כדורים של 50 ואף 25 מג תברר האם יש בארץ , לדעתי אין בארץ. אני מבקש לחצות כדור של 100 מג אך הרוקחים מתנגדים נחרצות ניתן לנסות כדור אזיטרומיצין (זיטו, רוקסו) לקחת כדור אחד ליום לשישה ימים והפסקה של חודש

מנהל פורום קרנית העין