EKC צריך הסבר אודות הפרוגנוזה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

13/07/2017 | 21:37 | מאת: ראובן

שלום, הייתה לי דלקת בעין שמאל והרופאה רשמה לי Fml. כעת אני כבר כמה חודשים תקוע עם עכיריות בקרנית וטיפול ממושך בטיפות הנל. 1)קראתי כמה מאמרים על כך ששימוש בטיפות סטרואידיות בעת הדלקת יכול לגרום לדלקת הכרונית בקרנית שאני סובל ממנה, אם כן, מדוע הרופאה רשמה לי את הטיפות? האם זה היה מהלך נכון? 2) מהו המשך הממוצע של הדלקת? בכמה חודשים מדובר?

ניתן לקרוא על העכירויות הנל ב davidzadok.co.il הטיפול עלול להיות ממושך מאוד ועל כן חייב להיות במעקב רופא עיניים לבדוק לחץ ואת העדשה בעין. יש לרדת למינון מינימלי של סטרואידים המחזיקים את הקרנית נקיה מעכירויות

מנהל פורום קרנית העין