יובש מבלפריטיס בלילה בשינה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

15/03/2017 | 13:10 | מאת: ronen

לכבוד ד"ר דוד צדוק שלום רב אני סובל מבלפריטיס קדמי ואחורי בשנה האחרונה יותר מורגש היובש בעינים במיוחד בלילה מה ניתן לעשות? אני משתמש בטיפות הילו קומוד אבל זה מספיק למעט שעות נסיתי שימוש במשחת ויטה פוס וצרב לי מה ניתן לעשות? כמו כן קראתי שיש איזה טיפול חדשני של טיפות עינים בארצות הברית או כדור ביפן האם יש על כך המלצות של רופאי עינים?

הטיפול בבלפריטיס קידמית הוא בקומפרס חם רטוב ובניקוי ריסים עם חומרים לניקוי ריסים. אם אלה לא עוזרים אז ניתן לנקות עם שמן עץ התה 12%ואם זה לא יעזור אז ניתן לנסות טיפול באיברמקטין המשמש לטיפול בתולעי מעיים. לגבי בלפריטיס אחורית כאשר בלוטות החלב סתומות הטיפול הוא בחימום ומסאז של העפעפיים על מנת לסחוט את הבלוטות והוציא את החלב שסותם אותן. אם זה לא עוזר ניתן לשקול טיפול בכדורי אזיטרומיצין שבנוסף לפעילות האנטי חיידקית יש לכדור גם פעילות אנטי דלקתית העשויה לעזור בבלפריטיס אחורית

02/11/2017 | 15:32 | מאת: דוד

האם יש הטבה?

מנהל פורום קרנית העין