קילוף פילמנטים בקרנית העין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

13/03/2017 | 19:58 | מאת: שלמה

אני בן 66.בעקבות טשטוש ראייה הגעתי למיון עיניים של רופאה מבלינסון. לפני שנכנסתי לרופאה, האחות עשתה לי בדיקת ראייה. אכן ראיתי בעקרון 6/6. בבדיקה הרופאה טענה שמדובר בפילמנטים. בעקבות זאת בצעה פעולה שנקראת קילוף פילמנטים ובנוסף נתנה טיפול תרופתי. בצעתי פעולה זו בבקר וכעת שעת ערב, אני חש שראייתי הידרדרה ביותר בצורה משמעותית. בשיחה שניהלתי עם הרופאה היום בצהריים טענה שמדובר בארוזיה והדבר אמור להשתפר תוך 24 שעות. ברצוני לדעת האם הטיפול של קילוף הפילמנטים הוא הליך תקין. אנא ענה לי בהקדם תודה רבה

השאלה למה יש לך פילמנטים? הקילוף שלהם לא יפתור את חזרתם אם לא תטפל בגורם.

מנהל פורום קרנית העין