נגעים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/12/2012 | 10:13 | מאת: m

שלום רב יש לי שאלה - בתיאוריה או לא בתיאוריה.. נניח שיש לי נגעים של פפילומה- קונדילומה על שק האשכים ותוך כדי קיום יחסי מין נוצר מגע בין הנגעים לנוזלי האישה - האם קיימת סכנת הידבקות במחלות כגון צהבת בי וסי ואו איידס ? שאלה שניה בבקשה- האם בעקבות נגעים על האשכים - טיפול בחנקן לא מסוכן ואו מסכן את האשכים והפיריון ? תודה רבה וסופש רגוע

16/12/2012 | 16:23 | מאת: המשך קונדילומה פפילומה

אני מניח ששימוש במכונת תספורת עלול לדבק ושאלתי היא האם חיטוי בעזרת אלכוהול 70 אחוז יעיל בהשמדת הוירוס?

כן

התשובה היא לא לשתי השאלות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין