כלמידיה בפי הטבעת ?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/08/2020 | 16:06 | מאת: לוי

יש לי כאב בפי הטבעת רק בעת כניסה לשירותים. הרגשה שהצואה "שורטת" את פי הטבעת בעת היציאה. היתה לי כלמידיה בשתן, לקחתי דוקסילין במשך שבועיים פעמיים ביום ובדיקת השתן השנייה יצאה שלילית, יכול להיות שהכלמידיה עברה לפי הטבעת? ואם כן מה הטיפול? (בחיים לא עשיתי סקס אנאלי)

17/08/2020 | 00:27 | מאת: לוי

עברו 23 ימים מאז שסיימתי לקחת אנטיביוטיקה דוקסילין, ביצעתי בדיקת pcr שיצאה שלילית, ועדין יש תסמינים של צריבה בבטן התחתונה ונפיחות (בעבר היתה גם צריבה במתן שתן ושתן עכור שחלפו לחלוטין). יכול להיות שהכלמידיה לא עברה וצריך שוב אנטיביוטיקה? מתי התסמינים אמורים להיעלם? או שהתסמינים לא קשורים? *לא היה מגע מיני בכלל מאז גילוי החיידק. תודה

כדאי לבדוק שוב. היה אמור לעבור

כלמידיה בפי הטבעת היא לאחר מין אנאלי בלבד

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין