עיקצוצים ובעירה מסביב הואגינה מפשעות וירכיים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

05/04/2020 | 17:02 | מאת: דנה

שלום,יש לי כבר כחודש עיקצוצים ובעירה מסביב לאיזור הואגינה מפשעות ובירכיים,הייתי אצל הרופאת נשים נבדקתי בבדיקות של עגבת אחרי 75 יום וכל שאר המחלות יצאו שלילי משטח ואגינלי הראה פלורה רגילה ,שמתי 3 נרות אגיסטן ומשחה לפי הרופא ומחזור הקדים לי יצא בחודש פעמיים שקיבלתי... התסמינים לא עוברים גם אחרי 7 ימים מרחתי שוב משחה הידרואגיסטן וישר יצא לי הפרשה מימית בצבע ורוד כתום כזה ,מה זה יכול להיות ? האם בדיקות בקופות חולים שנעשות אמינות pcr ובדיקות thpa + בדיקת hiv או שיש לחזור עליהם שוב. זה לא פעם הראשונה שיש לי הפרשה ורודה בין ווסת ונורא מודאגת מהמצב כבר עשו לי בדיקת פאפ ואולטרסאונד לפני 3 חודשיים והכל תקין.

הבדיקות בקופת חולים אמינות ל HIV וספליס. לא נראה לי שיש ממה לדאוג. בקרוב נתחיל לחזור לשיגרה ואם תרצי תוכלי להגיע אלינו לבדיקות 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין