אורפלזמה פרבום - חיובי בpcr מודאג

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/02/2020 | 19:06 | מאת: יוסי

שלום, בחודש אוגוסט 2019 נמצא לי החיידק אורפלזמה פרבום, והוא בלבד, במהלך בדיקת pcr. הבדיקה נעשתה לי בעקבות תלונות על תכיפות במתן שתן וצריבה קלה. לאחר תקופה מסוימת התסמינים חלפו לבד. ובעצת הרופא החלטתי שלא לטפל בחיידק כי הוא אמר שלא חובה לטפל אם לא מפריע. חשוב לציין שבבדיקת pcr שביצעתי ב2017 הייתה לי בדיקה שלילית של החיידק הזה. כלומר מדובק בהדבקה מהשנתיים האחרונות. הבת זוג שלי לאחרונה מתלוננת על כאבים בנרתיק בעת החדירה ולא נמצאה סיבה - היא לא נבדקה לאורפלזמה פרבום (לא בכל הקופות עושים) האם יכול להיות שהדבקתי אותה וזה מה שגורם לה לכאב בנרתיק בעת החדירה??? האם החיידק הזה מסוכן בשבילי ואצל גברים הוא דורש טיפול גם אם אין כבר כל כך תסמינים??? אנחנו רוצים בקרוב להביא ילדים לעולם ואני מפחד שזה יפריע או אף יזיק. תודה מראש

זה חיידק שיכול להיות עמיד לאנטיביוטיקה. לכן שווה לעשות ברור .אצלנו זה 048359614

16/02/2020 | 12:20 | מאת: יוסי

האם החיידק אורפלזמה פרבום מסוכן להיריון? האם פוגע בפוריות? האם אצלכם עושים בדיקה גם למחלה זו?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין