טיפול לפי המלצתך לאחר מספר ניסיונות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

08/12/2019 | 13:31 | מאת: הסיפור שלא נגמר

פרופסור סרוגו שלום רב, אתה מכיר את הסיפור שלי, לגבי מיקופלסמה שלא עוברת לאחר, אזניל, דוקסלין ורוצפין. לאחר שהייתי אצלך בפעם האחרונה ולאחר בדיקת שתי כוסות קבעת שהחיידק נמצא הערמונית. רשמת ציפרודקס ל 21 ימים. במקביל אני התחלתי טיפול במג'קסין שנרשם לי לשבועיים אך הוספתי עוד שישה ימים סה"כ 20 ימים. כהמלצתך מתום השימוש במגקסין התחלתי מיד ציפרו. אציין כי לאחר השימוש במג'קסין לא היו לי יותר הפרשות, מידי פעם כאבי פרקים ובלוטות לימפה במפשעות אך לא היו הפרשות. אתמול סיימתי 10 ימים של ציפרו (סהכ 30 ימי אנטיביוטיקה ) ונראה כי לאחר 10 ימי ציפרו מתחילות לחזור ההפרשות מאיבר המין. מה עלי לעשות? נשארו לי עוד עשרה ימי ציפרודקס. האם החיידק עמיד גם לזה? האם משהו אחר משפיע עלי? היות ואתה כבר מכיר את המקרה, מה עלי לעשות. אני ממש מיואש, הייתי בטוח שזה כבר מאחורי, אך זה מרים את הראש שוב.

יש לך חיידק מאוד עמיד כנראה. חזור שוב ללקיחה דגימה נוספת. ומדבר על אופציה להשיג תרופה מחו"ל

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין