בדיקה לגילוי מחלות מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/09/2019 | 17:15 | מאת: מל

היי דוקטור יש לי כמה שאלות ומאוד לחוצנ מהעניין. יצא לי לעשות בדיקת שתן לגילוי מחלות מין(אצל רופאה משפחה) עקב שהתלוננתי על כאבים פעם ב.. בבטן תחתונה ואיזור השחלה. כולם יצאו שלילי כמו קלמידיה כומוריאה ובסגנון והיחיד שיצא חיובי היה urea.parvum. נתנה לי אנטיביוטיקה דוקסילין. חזרתי עכשיו אחרי חודש לבדיקה צוזרת ויצא שוב פעם חיובי. שוב לומר שרק פעם אחת היה מגע ללא אמצעי מניעה וללא חדירה. האם urea parvumנחשב למחלת מין של ממש.? יצא לי לקרוא דברים מאוד מפחידים. זה יכול לפגןע בפוריות? חשוב לציין שהייתי אצל רופאת נשים ביום האחרון של האנטיביוטיקה כמובן סיפרתי לה. הבדיקה וגינאלית הייתה תקינית.

החיידק הזה נמצא באון טבעי אצל אנשים שפעילים מינית. זאת לא מחלת מין. אם אין תלונות של PID מה שנקרא זיהום באגן לא הייתי מתייחס אליו

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין