עשיתי אצלכם בדיקות והכל יצא תקין יש לי עדין צריבות ותכיפות לשתן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/09/2019 | 14:21 | מאת: דוד

leukocytes עשיתי בדיקה יצא שלילי (Chlamydia trachomatis (PCR (Neisseria gonorrhoeae (PCR and culture (Herpes Simplex Virus (I and II Ureaplasma urealyticum Mycoplasma hominis (Syphilis (VDRL,TPHA Trichomonas vaginalis Bacterial vaginosis Candida (Human Immunodeficiency virus (HIV כולם יצאו שלילי חושב שזה משהו בערמונית כבר לא יודע מה לעשות איזה בדיקות אפשר לעשות עוד?

16/09/2019 | 14:23 | מאת: דוד

יש בדיקה מיוחדת לערמונית? אני כבר משתגע כל היום יש לי פיפי וכאבים בפין ובאשכים

תחזור לביקורת

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין