בדיקות מורחבות לזיהומים בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

04/05/2019 | 09:10 | מאת: מאיר

שלום, אני בחור בן 29 הייתי בריא עד לא מזמן... נמצא בזוגיות עם אישה אחת. שנינו ביצענו בדיקות גם במסגרת קופת החולים וגם במסגרת מרפאת מין בתל אביב של משרד הבריאות למחלות מין ולשנינו לא נמצאו מחלות מין. לבת הזוג שלי אין שום תסמינים המזכירים מחלות מין אבל מאז שהיה לנו מגע מיני אני סבלתי מכאבים באיבר המין בשילוב עם הפרשות. כאשר נבדקתי שוב עדיין פנל STD היה תקין. נכון להיום כאבים באזור ה״פרינאום״ ללא הפרשות הדבר קרה בסמוך לכך שהתחלתי לקיים יחסי מין עם הבת זוג... מבחינת האורולוגים שנבדקתי אצלם אין להם תשובה. השאלה שלי היא האים קיימות בדיקות לאיתור זיהומים שהם לא נפוצים במסגרות פרטיות דברים שאולי הם לא STD ולא ברשימת החיידקים שקיימים בבדיקת תרבית שתן של קופת החולים? למרות שגם לא נמצאו ליקוציטים

06/05/2019 | 07:02 | מאת: רונן

תנסה לבצע בדיקת תרבית זרע.כמו כן במרפאה למחלות זיהומיות בתל השומר בודקים פאנל של 7 מחלות מין ולא של 6 כמו בקופהח תנסה לבצע שם...

06/05/2019 | 08:13 | מאת: מאיר

קבלתי תוצאה של תרבית זרע ונמצע שם חיידק streptococcus agalactic tybe B. מספר רופאים אמרו שזה לא קשור לכאבים שלי האים אפשר לדעת מה זה הבדיקה השביעית שלא עושים בקופת החולים? ביצעתי go uraine, כלמידה, trichomonas swab, אורפלזמה ומיקרופלזמה, ותרבית שתן, כמו כן גם syphilis ו HIV וגם ל hipatitis

06/05/2019 | 08:50 | מאת: רונן

במיקופלזמה או אורפלסמה (לא זוכר)יש שם שני סוגים במקום סוג אחד

06/05/2019 | 08:59 | מאת: רונן

לא רופא אבל אם תריץ את שם החיידק שיש לך בזרע בגוגל ניתן לראות שזה חיידק שיכול לגרום לעיתים לצרות בחלק מבני האדם...

06/05/2019 | 10:44 | מאת: מאיר

הרצתי.... לדעתי זה רק הוסיף לחרדות שלי....

06/05/2019 | 12:03 | מאת: רונן

נראה שטיפול אנטיביוטי מתאים יכול להעלים את הבעייה

כן. כדאי להגיע אלינו 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין