ייעוץ לכלימדיה בהיריון

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/11/2018 | 16:51 | מאת: ליר

שלום לך התחילו לי צריבות בשתן גילו לי כלימדיה וגם לבעלי בבדיקת pcr(בחיין לא נבדקנו וכנראה זה מהעבר)... אני בהיריון שבוע 27 יש לי תור ביום ראשון לרופאת נשים שלי... האם החיידק עובר רק בתהליך הלידה?? (הכוונה שהיא עוברת בתעלה) או גם כרגע שהיא נמצאת בבטן? מה הסיכונים?? האם מומלץ לטפל או לא? אשמח אם תרחיב בנושא ותפרט לי מאוד מדואגת

כלמידיה בהריון כדאי לטפך. זה קשור להפלות ולמעבר בלידה לתינוק. ממליץ על אזניל (זטו)

18/11/2018 | 16:57 | מאת: ללל

האם אנזיל בטוחה לשימוש בהיריון(שבוע 29)

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין