כאב ללא סימנים אחרים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/08/2018 | 03:44 | מאת: יעל

שלום, קיימתי יחסי מין מוגנים ולאחר יומיים חשתי בכאב באיבר המין. הלכתי לגניקולוג והוא אמר שאינו רואה דבר וכי הצבע של האיבר מין תקין, כמות ההפרשה תקינה, אמר שעלול להיות הקרנה של כאב מהגב. אין כאב במגע עם האזור. עיקר הכאב באזור ובלילה. בנוסף, היה גם קיום יחסים מין אנאלים ולאחריהם דימום ואדמומיות של פי הטבעת(ידוע לי שיש לי טחורים, הנחתי שאולי זו הסיבה לדימום ולאדמומיות). א. מתי ניתן לעשות בדיקה למחלות מין שתהיה תקינה.(שבוע לאחר קיום יחסי מין או כמה ימים אחרי, האם זה מוקדם מידי)? ב. האם יכול להיות שזהו הרפס גניטלי ללא השלפוחית. או מחלת מין אחרת שבה לא רואים נגעים או פצעים אך כן קיים כאב. תודה רבה מראש, אשמח לתשובה מהירה כי לילותי הפכו ללא שינה.

אם קיימת יחסי מין מוגנים אין צורך כלל לדאוג. אם את רוצה להיבדק בכל זאת אז כדאי 3 שבועות אחכ זה יכסה את רוב מחלות המין.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין