חשד להידבקות במחלת מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/07/2018 | 23:55 | מאת: עידו

שלום פרופ׳! קיימתי יחסי מין אנאליים לא מוגנים עם גבר והבחנתי לפני יומיים שהופיע בכיפה שעל הפין שלי פצע בצבע אדמדם שנראה כמו נגע או כיב. צורב קלות בנגיעה... אשמח להשערתך מה פירוש הדבר, טרם אגש להמשך טיפול..

11/07/2018 | 15:26 | מאת: לא רופא

היי עד שהרופא יענה לך, קודם כל ממליץ לך לבקר אצל רופא המשפחה/עור ומין. דבר שני, היות והיחסים לא היו מוגנים יש לבצע בדיקה לעגבת. כמו כן ממליץ לך לבצע גם בדיקות סקר נוספות כגון STD PCR מהשתן ו-HIV. קח בחשבון שיש תקופת חלון לבדיקות הנ''ל. אנא ממך הקפד לבאה על יחסי מין מוגנים. המון בריאות.

קודם חשוב שתיבדק. אם לפרטנר יש גורמי סיכון ל HIV או שהוא נשא כדאי מהר להגיע לאחד המרכזים כדי לקחת טיפול מונע. מן הסתם כדאי להיבדק למחלות מין (יש פרוטוקול כזה ) ולעקוב. אצלנו זה 048359614

קשה לעשות אבחנה בלי לראות. כדאי שתיבדק אצלנו 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין