מיקופלסמה הומיניס חיובית

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/12/2017 | 22:54 | מאת: מיכל

אני בת 35. יש לי בן זוג חדש. בשבוע שעבר החל לי גרד והפרשות מרובות (קצת דמיות). נתנו לי טיפול נגד פטריה ללא משטח מכיוון שהייתי עם דלקת בגרון ואנטיביוטיקה ואמרו לי שאי אפשר לעשות תרביות בזמן אנטיביוטיקה. הטיפול נגד הפטריה יחסית עזר ונשארו רק הפרשות מעט יותר מהרגיל. לא משהו דרסטי אבל מכיוון שממילא היה לי תור לקחת תרביות (3 ימים אחרי סיום האנטיביוטיקה), הלכתי לעשות יחד עם תרביות לבדיקת מחלות מין. הבדיקה של הפטריה עדיין לא חזרה , רק של מחלות המין. עשיתי את אותה הבדיקה באפריל והיא יצאה נקיה לגמרי. הפעם UREA.PARVUM-PCR ו M.HOMINIS-PCR יצאו חיובי ואני בלחץ! 1. האם מדובר במחלת מין? 2. האם עלי לקחת טיפול עבורה? 3. האם עלי לעדכן את בן הזוג? 4. האם זה קשור לדלקת גרון שהיתה לי? 5. יש לי ילדים קטנים- עלולים להידבק? (איך זה מועבר בכלל?) 6. האם בזמן הטיפול מותר לקיים יחסים? 7. עשיתי את הבדיקות 3 ימים לאחר סיום אנטיביוטיקה לגרון- האם עלול לשבש תוצאות? זיבה, כלמידיה יצאו שלילי

1. לא מחלת מין 2.אם יש לך תלונות כן הייתי ממליץ על אנטיביוטיקה 3.כן. כי אם הוא זה שהעביר לך את החיידק גם הוא צריך טיפול במקביל אלייך 4.לא 5.לא-רק במגע מיני 6.רק עם קונדום 7.לא

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין