חרדת קהל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/01/2008 | 09:24 | מאת: אבי

שלום ! האם יש טיפול שאינו תרופתי (תרופות טבע לסוגיהן) לחרדת קהל. חרדה שפוגעת בצורה משמעותית בתפקוד השוטף. תודה !

20/01/2008 | 21:11 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אבי שלום, למיטב ידיעתי תרופות טבעיות אינן יעילות למצבים כאלו. ניתן בהחלט לטפל בבעיה ללא תרופות כלל ע"י טיפול ממוקד, כמו טיפול קוגנטיבי-התנהגותי, טיפול של EMDR וכו'. טיפולים אלו נותנים לך כלים לשלוט בחרדה תוך ביצוע תרגילים הדרגתיים והם יעילים ביותר. בד"כ תוך מספר מפגשים מצומצם ניתן ךצמצם את החרדה ובד"כ אף להעלים אותה לחלוטין. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה