viepax

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/01/2008 | 11:26 | מאת: רונית

שלום אני נוטלת חמישה חודשים כדורי viepax 75 מ"ג והעלתי 8 קילו, רציתי להחליף או להפסיק הפסיכיאטרית המליצה על פלוטין , נגד דיכאון, והיא אמרה להוריד את ויפאקס בהדרגה בהתחלה יום כן יום לא ואחכ יום כן ארבעה ימים לא, אך יש לי תופעות לוואי כבר לאחר יום אחד שאני לא לוקחת : סחרחורות, בחילות, חוסר שיווי משקל, והרגשה נוראית של חוסר אונים ועצב לא מסוגלת ללכת אני לא מסוגלת לתפקד כך האם יש לך המלצה איך להיפטר מהכדור הזה בצורה אחרת בלי לעבור ימים נוראים כאלו.

08/01/2008 | 22:06 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רונית שלום, אם טרם התחלת לקחת את הפלואוטין, אז יתכן שאם כבר תתחילי בנטילתו חלק מתופעות הלואי יעלמו.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה