פרוזק אורגינל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/12/2007 | 10:45 | מאת: 1800360

אני אישה בת 55 שהתגרשתי וחטפתי דיכאון כתוצאה מלחץ כלכלי משפטי התןפעות התחילו שאני מתעוררת מישנה עם חרדות כאבי ראש כאילו שמו לי בלוקים על הראש אני יותר איטית חוסר ריכוז וכו ניסית כל מיני תרופות ולא יכותי ליסבו את תופעות הלואי ליבסוף קיבלתי את הפרוזק האוריגינל אתמול לקחתי כדור ראשון של 20 מיליגרם וגם אחרי שנירדמתי התעוררתי ולא יכולתי לישון וכאבי ראש נוראים האם כדי להוסיף וליום במקרה כזה ?או כדורים לכאבי ראש ?עצה

22/12/2007 | 20:39 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, ראשית חשוב שתדעי שאת יכולה לקחת אפקטין במקום הפרוזק. אפקטין אלו כדורי פרוזק אורגינליים שהחברה המייצרת (חברת אלי-לילי) אורזת באריזה אחרת ומשווקת בשליש מחיר. זו בדיוק אותה תרופה, מאותו מפעל, רק השם והאריזה שונים. בענין כאבי הראש- זו יכולה להיות תופעת לואי שכיחה בטיפול בפרוזק. לרוב זה עובר תוך שבוע עד 10 ימים. אפשר לנסות להעזר בתרופות רגילות לכאבי ראש (אקמול, אדוויל, אופטלגין וכו'). בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה