חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/12/2007 | 16:31 | מאת: לאה

שלום רב, התיעצתי איתך לפני מספר ימים לגבי פלוטין שגרם לי לערות יתר. התיעצתי עם הרופא המשפחה שהמליץ להפסיק אך לא ידע איזו תרופה חליפית לתת לי כי בעבר גם ציפרמיל וגם ציפרלקס גרמו לאותה תופעה. האם יש טעם לפני לפסיכיאטר כדי להמשיך לנסות תרופות נוספות אחרות או זו תהיה התגובה של הגוף שלי לכל תרופה פסיכיאטרית מסוג SSRI לאור שלושת הניסיונות שהתנסתי בהם? תודה.

19/12/2007 | 22:35 | מאת: ד"ר עופר שמגר

לאה שלום, אכן יש סיכוי שתרופות ממשפחת ה- SSRI יגרמו לאותן תופעות גם בעתיד. כדאי לנסות תרופות מקבוצות אחרות, כמו SNRI או רמרון. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה