בעיה רפואית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

31/10/2007 | 23:35 | מאת: טין

שלום אני נוטל סרוקסט +אדרונקס+בונדרומין לשינה יש לי כאבים בבטן עם נפיחות וגזים ותופעות המעי הרגיז, עשיתי כל הבדיקות ולא העלו דבר, הרופא גסטרו אמר שזה מהנוגדי דיכאון כנראה מהסרוקסט א"כ רציתי לשאול האם יש איזו תרופה נוגדת דיכאון וחרדה שאינה מפריעה לבטן בניגוד לתרופות SSRI. בתודה

01/11/2007 | 22:45 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, לרוב נוגדי הדיכאון פוטנציאל לגרום לכאבי בטן, אבל לא תמיד הם עושים זאת. אפשר להחליף טיפול לתרופה מקבוצת ה- SNRI. יתכן שעם טיפול כזה יהיו פחות כאבים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה