אני צריך עזרה!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/10/2007 | 10:03 | מאת: מושיקו

אני צריכ עזרה דחוף בבקשה .אני בן שלושים רווק ולפני כשנה וקצת חליתי בדיכאון ניסיתי כמה תרופות כמו ציפרלקס ,רמוטיב,אדרונקס וכרגע אני לוקח איקסל 150 ליום אני חייב לציין ולהדגיש שלפני הדיכאון הייתי מלא בשמחת חיים והמון שאיפות ומטרות היו לנגד עיניי . יש לי בראש כ"כ הרבה מחשבות שליליות שאין לי שליטה עליהן זה כמו רכבת שעוברת בתוך הראש הביטחון העצמי שלי ירוד ואני עושה הכל ועובד ומנסה כמה שיותר שלא ליפגוע בעבודה שלי. אני נפגש עם הפסיכיאטר שלי פעם בחודש ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר מזה מבחינה כלכלית . בזמן האחרון איבדתי את הטעם לחיים והתחילו להופיע לי מחשבות לשים קץ לכל הסבל הזה שהוא נורא ואיום . אני כ"כ מתגעגע לחיים שהיו לי ואני יודע שהם לא יחזרו להיות כמו שהיו . אני צריך עזרה בדחיפות אני רוצה את החיים שלי בחזרה וקשה לי להתפשר על זה .מה עושים?????

27/10/2007 | 16:59 | מאת: ד"ר עופר שמגר

מושיקו שלום, ראשית אל תשאר לבד. פנה לעזרה. יש לך חבר/ה שאתה יכול לדבר איתם? אם לא- נסה לפנות לער"ן. אם קשה לך לבד בבית, אפשר לשקול פניה לאישפוז במחלקת יום/ מחלקה פתוחה בבית-חולים כללי כמו העמק, רמב"ם, תל השומר או סורוקה. של האוכלוסיה המאושפזת היא לא של חולים כרוניים אלא של אנשים שבד"כ בריאים ומתפקדים ורק נקלעו למשבר, כמוך. ולבסוף, ניתן ליצור קשר טלפוני עם הפסיכיאטר ולהתייעץ איתו. זה לא עולה כסף. יתכן ויש מקום להעלות את מינון התרופה שאתה נוטל או להחליפה. הכי חשוב- אל תשאר לבד.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה