שימוש בציפרלקס הרבה שנים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 09:03 | מאת: ויקי

שלום רב אני משתמש בתרופת ציפרלקס כבר כ 10 שנים 10 מ"ג ביום. האם שימוש לאורך שנים יש נזק למוח? או למשהו אחר בגוף.? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

התרופות מסוג SSRI נחשבות בטוחות מספיק לשימוש אם כי עדיין מטופל שעדיין לוקח צריך להיות במעקב כולל תפקודי כבד ורמת מלחים בדם. יחד עם זאת, אם כן מתפתחות תופעות לוואי שמקשות על המשך הטיפול דע כי יש טיפול חדיש שנקרא גרייה מגנטית עמוקה ללא תופעות לוואי לטווח ארוך. לפרטים נוספים על הטיפול : http://www.tasmc.org.il/Rehabilitation-Hospital/Psychiatry/Pages/brain-Magnetic-stimulation.aspx

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה