רגישות לתרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/10/2013 | 17:16 | מאת: אני

לקחתי פאקסט במשך שנה והפסקתי עקב השמנה והפסקת השפעת הכדור הבעיה שניסיתי סוגים אחרים של ssri וכולם עשו לי מין דלקת בשתן הרגשה מאוד לא נוחה במערכת השתן זה רגישות שגורמות לי כמעט כל תרופה שאני לוקח ולא רק הנוגדי דיכאון הפאקסט לא עשה לי את זה אך הוא גרם לי לתנודות חדות במיוחד במצב רוח מין מאניה דיפרסיה ששבוע אני רגוע במיוחד בשיא הריכוז(פתר לי בעיית ריכוז וזכרון) ושבוע בדאון הריכוז מרוסק הרופאה ניסתה לתת לי למיקטל לאזן זאת אך גם הוא גרם לי לבעייה המעצבנת בשתן מה אני עושה איך אני מוצא כדור שאני לא רגיש אליו?

08/10/2013 | 21:21 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, אם כל ה- SSRI וגם כמעט כל תרופה אחרת גורמים לך הרגשה לא נוחה במע' השתן בעוצמה שמונעת ממך ליטול אותן, סימן שיש קושי רב להתאים לך טיפול תרופתי. חשוב שתתייעץ התייעצות מעמיקה עם פסיכיאטר אם ואיזה טיפול תרופתי יכול להתאים לך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה