גלולות ותרופות נגד מאניה דיפרסיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

05/10/2013 | 23:52 | מאת: נילי כהן

שלום, אני מעוניינת לדעת אם קיימת התנגשות בין מספר כדורים: "מיליאן", "פרימולוט נור", "סרדולקט" 8 מ"ג, "פרפנאן" 4 מ"ג וויטמין B6. והאם יכול להיות מצב של קושי בדיבור ועיוותים בפנים מאחד או יותר הכדורים הנ"ל?

06/10/2013 | 14:34 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום נילי, אני מצטער, אינני מכיר את השמות "מיליאן" ו- "פרימולוט נור". אני גם לא מכיר סרדולקט 8. למיטב ידיעתי יש 4 ו- 16. מכל מקום: פרפנאן ובאופן פחות שכיח סרדולקט יכולים לגרום את התופעות שאת מתארת.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה