קלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/10/2013 | 09:58 | מאת: שירי

שלום רציתי לדעת אם אני יכולה להעלות מינון קלונקס מ1 מ"ג ל1.05 כלומר עוד כדור של 0.5 התחלתי בטיפול של 0.5 פעמיים ביום אחרכך עברתי ל1 מג פעם אחת ביום במקום לחלק את זה ועכשיו אני מרגישה שזה קצת נחלש זה אפשרי להוסיף עוד כדור של 0.5 אין בזה סכנה או תופעות מסויימות שאני צריכה לדעת בנוסף אני לוקחת פריזמה 60 מ"ג שעכשיו העלתי את המינון מ40 האם זה בסדר השילוב והמינון אין בו סכנה או משהו מיוחד שאני צריכה לדעת עליו תודה רבה על כל התשובות

02/10/2013 | 19:43 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שירי, התופעה שהקלונקס "קצת נחלש" וצריך להעלות את המינון היא די מדאיגה כי זה סימן ראשון להתפתחות תלות בקלונקס וזה דבר מאד לא רצוי. אני ממליץ שלא תעלי את המינון ותתייעצי עם הפסיכיאטר המטפל מה לעשות במקום זאת.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה